Известие

Collapse
No announcement yet.

ламбда сонда питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
    М1.5.5. може и да работи М 3.1 и М7.3.1 не работят. А за сондата като твърдиш, защо не ми се обади да му върна парите като не е работила. Обясни на Бобо че сондата която той е монтирал и тествал не е работила. Ако ти си правил нещо с нея е отделен въпрос.
    Значи е работила при теб? Последно?

Значи гледай сега. Ти се заяде за това ти отговарям. Първо човека си я сложи и аз 2, 3 седмици след това я закачах да я меря. Казах му, че не работи и това е. Не е моя работа аз да ти се обаждам.

Аз няма какво да обеснявам на Бобо. Сондата като сонда си работи перфектно. Но твоята нaй-вероятно не е работила и при теб и за това така си останал с грешно впечатление. Беше забила на 500 мв.

И защо трябва да ми даваш за пример Бобо? Той ти е я сложил, казал е че е добре, а ти казваш, че не е работила добре. Значи все едно казваш, че Бобо е сбъркал, а на мен ми даваш пример с него?
    Last edited by oem; d.m.y г., 13:24.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

благодаря на всички за мненията явно ще пробвам универсална сонда.не знам номера на тази която е на колата знам че платих за нея 120 лв като я извадя ще погледна ако го има ще пиша кой е да се знае
      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
      156 1,8ТS-99 ......
      EX
      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Значи е работила при теб? Последно?

Значи гледай сега. Ти се заяде за това ти отговарям. Първо човека си я сложи и аз 2, 3 седмици след това я закачах да я меря. Казах му, че не работи и това е. Не е моя работа аз да ти се обаждам.

Аз няма какво да обеснявам на Бобо. Сондата като сонда си работи перфектно. Но твоята нaй-вероятно не е работила и при теб и за това така си останал с грешно впечатление. Беше забила на 500 мв.

И защо трябва да ми даваш за пример Бобо? Той ти е я сложил, казал е че е добре, а ти казваш, че не е работила добре. Значи все едно казваш, че Бобо е сбъркал, а на мен ми даваш пример с него?
        Не знам кой се заяжда. Сондата си работеше перфектно и си показваше коректно, но я смених защото 7.3.1 не вземаше предвид показанията и. Мислиш ли че ще я предлагам ако не става и не работи. Най малко аз съм човека който ще тръгне да си прави някакви такива дребни сметки. Нали ако сондата не работеше щях да я сменя в гаранция. Аз не си купувам частите от битпазара а от официални представители.
        Още повече човека каза че ти ще му я слагаш, а няма да ходи в сервиз. Не ме карай да ровя в стари твои писания и да ти ги цитирам и стига вече с тази прословута сонда. Карате я цяла година и се сетихте че не работи сега.
        Щом нещо е универсално то самото му име показва че не е съобразено с всички спесифики. На нещо пасва по добре, на друго по зле.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Колеги сложих новата сонда - LS6190, това е по Бош номер 0 258 006 190 и...
          о - чудо, минах около 300 км извънградско при разход (мерене пълно-пълно) 7/100 (с каране - 130 магистрала и 90 по пътищата) ! Може универсалната да е дори по-подходяща, но мисля че тази също ми свърши идеална работа.
          Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
          "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
          X